Okulların bugün de tatil olduğu iller

Etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle okulların yarın da tatil edildiği il ve ilçeler açıklanmaya başlandı.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Aralık 2013 08:26, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59
Okulların bugün de tatil olduğu iller

AĞRI - CHA Ağrı'da merkeze bağlı tüm köy okulları ile taşıma merkezli okullar tatil edildi.

Ağrı Valiliği'nden yapılan açıklamada bölgede etkili olan kar ve tipi nedeniyle merkeze bağlı köy okulları ve taşımalı okulların tatil edildiği, merkezde bulunan okulların ise eğitime devam edeceği vurgulandı.

AMASYA - İHA Amasya Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, "Yoğun kar yağışı nedeniyle yarın il genelinde ilk ve orta dereceli okullar tatil edilmiştir" denildi.

BARTIN (AA) - Bartın'da yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği, engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, etkili kar yağışı, aşırı soğuk ve buzlanma nedeniyle il genelindeki tüm ilk, orta ve liselerle özel ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Vali Ali Çınar da Twitter'dan eğitime 1 gün ara verildiğini ve engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağını duyurdu.

BATMAN (AA) - İlimizde hüküm sürmekte olan yoğun kar yağışı ve buna bağlı olarak ulaşım şartları nedeniyle 13.12.2013 tarihinde ( Cuma Günü ) Kurum ve Kuruluşlarımızda görev yapan Hamile ve Engelli personel idari izinli sayılacaktır.

BİNGÖL - CHA Bingöl'de etkili olan kar yağışı nedeni ile okullar 1 gün tatil edildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Merkez ilçeye bağlı tüm resmi ve özel; okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve ortaöğretim kurumlarında 13 Aralık 2013 tarihinde 1 gün ara verilmiştir." denildi.

DİYARBAKIR (AA) - Diyarbakır'da etkisini sürdüren kar nedeniyle okulların yarın da tatil edilmesi kararlaştırıldı.

Valilikten yapılan açıklamada, devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ve bağlı 17 ilçedeki ilk, orta ve lise düzeyindeki eğitim kurumlarının 13 Aralık 2013 Cuma günü tatil edildiği bildirildi.

Açıklamada, hamile ve engelli kamu personelinin yarın da idari izinli sayılacağı belirtildi.

ELAZIĞ (AA) - Elazığ'ın Sivrice ilçesinde de olumsuz hava koşulları dolayısıyla eğitime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı.

İlçe Hıfzısıhha Kurulunun, 2 gündür devam eden etkili kar yağışı nedeniyle aldığı karar doğrultusunda, tüm okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

GİRESUN - CHA Giresun'da 3 gündür aralıksız yağan yoğun kar nedeniyle ilk ve orta okullar ile liselerde eğitime ara verildi. Merkez ilçede ve Bulancak, Çanakçı, Doğanklent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap merkez, Piraziz, Bulancak, Çanakçı, Dereli, Doğankent, Espiye, Eynesil, Görele, Güce, Keşap, Piraziz, Tirebolu ve Yağlıdere ilçelerinde okullar yarın da tatil edildi.

Kar yağışının etkili olmadığı Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar'daki okullarda yarın eğitim öğretim devam edilecek. Ayrıca yoğun kar yağışından dolayı okulların tatil olduğu başta merkez ve ilçelerde kamuda çalışan engelli memurlar yarın da idari izinli sayılacak.

KARS (CHA) -Kars'ta gün içerisinde aralıklarla devam eden ve akşam saatlerinde şiddetini artıran kar ve tipi dolayısıyla eğitime 1 gün ara verildi.

Kars Valiliğinden yapılan açıklamada, il merkezine bağlı Kucuk Yusuf, Kocabahçe, Verimli, Esenyazı ve Aslanizi köyleriyle Kağızman ile Sarıkamış ilçe genelinde eğitime kar ve tipi dolayısıya 1 gün ara verildiği duyuruldu.

KASTAMONU (AA) - Ağlı, İnebolu, Daday, Doğanyurt, Hanönü ve Pınarbaşı ile Taşköprü'y bazı köylerde eğitime bugün ara verildi.

İlçe milli eğitim müdürlüklerinden alınan bilgiye göre, Ağlı ve İnebolu ilçelerinde ilkokul, ortaokul ve liselerle dengi okullar, Daday, Doğanyurt , Hanönü ve Pınarbaşı'ndaki taşımalı sistem kapsamındaki okullarda kar yağışı nedeniyle bugün eğitim verilemeyecek.

Taşköprü'de ise köy okulları ile taşımalı sistem kapsamındaki okullarda eğitime bugün ara verildi.

KONYA (AA) - Konya'nın Taşkent, Ereğli, Bozkır ve Hadim ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Taşkent, Ereğli, Bozkır ve Hadim ilçelerinin merkez, köy ve beldelerinde bulunan ilk ve orta dereceli okullar, yoğun kar yağışı nedeniyle ulaşımda sorun yaşanmaması için 1 gün (Cuma) tatil edildi.

MARDİN (AA) - Mardin'de dün başlayan ve bugün de aralıksız süren kar nedeniyle Mardin'de okullar yarın da tatil edildi.

İl Hıfzıssıhha Kurulu kararı gereğince Mardin merkez ile bağlı Derik, Kızıltepe, Midyat, Nusaybin ve Mazıdağı ilçelerindeki tüm okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liseler olumsuz hava koşulları nedeniyle yarın da kapalı olacak.

Öte yandan Mardin-Diyarbakır karayolu kar nedeniyle ulaşıma kapandı. Uzun araç kuyruğunun oluştuğu karayolunda sürücüler yolun açılmasını bekliyor.

ORDU (AA) - Ordu'da kar yağışı nedeniyle il genelinde eğitime bugün ara verildi.

Ordu Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, merkez Altınordu ilçesi ile tüm ilçe, belde ve köylerde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 1 gün ara verildi.

Ordu Valiliği, ayrıca hamile kadınlar ve engelli kamu personelinin 1 gün süreyle idari izinli sayılacağını bildirdi.

SAMSUN - İHA Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun'da okulların 13 Aralık Cuma günü de tatil edildiğini açıkladı.

Vali Aksoy, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Samsun Meteoroloji Bölge Müdürlüğü'nden aldığımız son hava tahminleri çerçevesinde okullarla ilgili yeniden değerlendirme yaptık. 13 Aralık 2013 Cuma günü Samsun il genelinde ilkokul, ortaokul ve liselerimiz tatil edilmiştir" dedi.

TOKAT (AA) - Tokat'ın Niksar ve Erbaa ilçeleriyle, Tunceli'nin Pülümür ve Elazığ'ın Sivrice ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime ara verilmesi kararlaştırıldı.

Tokat İl Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tokat ve ilçelerinde kar yağışının etkili olduğunu belirterek, "İlçelerde eğitime ara verilip verilmeyeceğine hava şartlarını göz önüne alarak kaymakamlarımız karar veriyor. Niksar ve Erbaa ilçelerimizde kötü hava koşulları nedeniyle eğitime yarın ara verilmesi kararlaştırıldı" dedi.

TRABZON (AA) - Trabzon'da etkili olan kar yağışı sebebiyle, il merkezi ve Akçaabat ilçesi hariç, ilçe, belde ve köylerdeki bazı okullarda yarın eğitime ara verildiği bildirildi.

Trabzon Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, önceki günden beri kentte etkili olan kar yağışı ve buzlanma dolayısıyla, 13 Aralık Cuma günü, merkeze bağlı belde ve köyler ile Düzköy, Hayrat, Beşikdüzü, Tonya, Şalpazarı, Sürmene, Dernekpazarı, Vakfıkebir, Of, Köprübaşı, Çaykara ve Çarşıbaşı ilçelerindeki tüm ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda eğitime ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, Trabzon kent merkezi, Araklı, Yomra ve Arsin ilçe merkezleri dışındaki köy ve beldeler ile Maçka ilçesinde ise Esiroğlu ve Atasu beldelerindeki okulların tatil edildiği kaydedildi.

TUNCELİ (AA) - Tunceli'nin Pülümür ilçesinde de eğitime yarın ara verilecek. İlçe Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, şöyle denildi:

"Pülümür Kaymakamlığı İlçe Hıfzısıhha Kurul Kararı ile 13 Aralık 2013 Cuma günü ilçemiz genelinde bulunan bütün okullar bir gün süreyle tatil edilmiştir. İlçe Hıfzısıhha Kurulunun aldığı karar doğrultusunda, kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçedeki kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan hamile ve engelli kamu görevlilerine de 1 gün izin verilmiştir."

VAN - İHA Van'ın Erciş ilçesinde, olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime bir gün süre ile ara verildiği bildirildi.

İlçe merkezi ve köylerde sabah saatlerinden itibaren başlayan ve akşam saatlerine kadar aralıklarla süren kar yağışı ve tipinin hayatı olumsuz etkilediği bildirildi. Kar yağışının ardından akşam saatlerinde toplanan İlçe Hıfzısıhha Kurulu, olumsuz hava koşulları nedeniyle ilçe merkezi ve köylerdeki okullarda eğitime bir gün ara verilmesini kararlaştırdı. İlçede eğitime pazartesi gününden itibaren devam edileceği kaydedildi

RİZE (AA) - Rize'de etkili kar yağışı nedeniyle il genelindeki okullarda yarın eğitime ara verileceği bildirildi.

Rize Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, iki gündür etkisini artırarak devam eden kar yağışı nedeniyle il genelinde ilk, orta ve lise düzeyindeki okullarda eğitime 13 Aralık 2013 Cuma günü ara verileceği belirtildi.

Açıklamada, yörede kar yağışının aralıklarla devam ettiği kaydedildi.

YOZGAT(AA) - Yozgat'ın Çekerek ve Akdağmadeni ilçelerinde olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime 1 gün ara verildi.

Çekerek ve Akdağmadeni Milli Eğitim Müdürlüklerinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışı dolayısıyla merkezde, kasabalarda ve köylerdeki okulların bir gün tatil edildiği bildirildi.

Eğitime bir gün ara verildiği haberi iki ilçede de belediyeler tarafından anonslarla duyuruldu.

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak'ta yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün ara verildiği, hamile ve engelli kamu çalışanlarının da idari izinli sayılacağı bildirildi.

Valilik'ten yapılan açıklamada, kar yağışının etkili olduğu kentte merkez ilçe, bağlı belde ve köylerde ilk, orta ve liseler ile özel ve yaygın eğitim kurumlarında eğitime 1 gün ara verildiği belirtildi.

Açıklamada, olumsuz hava koşulları nedeniyle hamileler ile engelli kamu çalışanlarının idari izinli sayılacağı kaydedildi.

Vali Ali Kaban da Twitter'dan eğitime 1 gün ara verildiğini duyurdu.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber